“Tänk inte två gånger” på att ignorera denna Wacko Maria x Bob Dylan Collaborative Capsule

efter sin tryckta galna samling av erbjudanden för ett par månader sedan, är Wacko Maria tillbaka och redo att ta med några mer ansträngande fantastiska föremål till vår garderober. Efter att ha hedrat sådana som den ökända B.I.G och Bill Evans, har Wacko Maria x Bob Dylan nu samlats för en utvald kapsel av varor som hedrar den amerikanska sångerskrivaren.

I samlingen ser vi en lång mod-stil kappa, två tröjor och fyra olika T-shirts tillgängliga, som alla är komplett med en bild av mannen själv på framsidan.

Bild via Thread Shop, en division av Sony Music
Ledande samlingen ser vi den långa parkarocken som anländer till både oliv och svarta toner. Fronten på plagget sportar två vinklade fickor samt ett drag för att klämma in midjan på plagget. När vi går vidare till baksidan av stycket ser vi en stor grafik av en ungdomlig Bob Dylan med ett rött teckensnitt som namnger honom under. Dessutom har denna jacka också en ikonisk cheetah -tryck inre, på riktigt Wacko Maria -mode.

Bild via Thread Shop, en division av Sony Music
På andra håll i samlingen har resten av svettarna och T-shirts olika bilder av Bob under sina yngre år som spelar gitarr och piano. Hela samlingen finns nu på Paradise Tokyo Webstore och Instore i Wacko Maria -butiker. I andra nyheter går Drakes Ovo X Jurassic Park samman för en Toronto Raptors -kollektion med Bite.

Bild via Thread Shop, en division av Sony Music

Leave a Reply