En första titt på den kommande Hi Kitty X Nike Collab

med Hi Kitty som skulle fira sin 30 -årsdag i år, verkar det som om den japanska fiktiva karaktären äntligen är redo att samarbeta med Nike ännu en gång. Här har vi en första titt på den kommande Hi Kitty X Nike -klädkollektionen som troligen kommer att släppas tillsammans med en samarbete Nike Air Presto.

Tillbaka i augusti avslöjade den enda leverantören den legendariska Hi Kitty X Nike Air Presto släpptes äntligen för offentlig försäljning. Detta speciella par sneakers hade bara 12 enheter som delades ut till vänner och familj redan 2004, så vi skulle inte bli förvånade om många inte hade hört talas om dem.

Kläddelen av det kommande samarbetet verkar innehålla en signatur T-shirt, tillsammans med antingen ett par shorts eller joggar (som delvis har dolts av fotot). T-tröjan sportar en trio av logotyper på fram- och baksidan, med Nike’s Swoosh och luftsignatur som följer med Hi Kitty-emblemet.

Benkläderna anländer till en ljus babyblå nyans och sportar en helt tryck återgivning av Hi Kittys logotyp. Det är oklart precis när exakt denna kollaps kommer att anlända, så se till att hålla den låst bäst här hos den enda leverantören för all den senaste informationen. I andra nyheter, fortsätt att trycka på hela året med denna gunna x palm änglar samarbete tee.

Bild genom Nike

Leave a Reply