Adidas Ultra ökar 1,0 “Triple Black” återvänder nästa månad

betraktas av många sneakerheads som en av de bästa UB -färgerna som någonsin släppts, den legendariska adidas Ultra ökar 1.0 “Triple Black” gjorde sin stora debut hela vägen tillbaka I december 2016 då ökningen hype var på en hög tid. Om du tog ett stort fett L tillbaka på dagen, har du tur, eftersom det gör ett comeback nästa månad!

Bild genom adidas
En helt inverterad version av paret som Kanye West berömde, “Triple Black” är exakt vad den säger på tennet. Doppad i en stealthy all-svart make-up, en stretchig adidas Primeknit utgör den övre komplett med OG-tåboxen detaljer, medan en mittfot bur prickar sido- och mediala sidopaneler för stöd och stabilitet som fortsätter att leda branschen till och med till denna dag.

En hälkopp pryder ryggen komplett med “Ultra Boost” -märke och nere nedanför en enhet i full längd ökar, fodrade med ett slit av kontinentalt gummi för elastisk dragkraft med varje steg.

Bild genom adidas
För närvarande återförsäljning för cirka 300 £ per pop om du har tur kan du förvänta dig att Adidas Ultra ökar 1,0 “Triple Black” kommer att sälja ut inom några sekunder när de återvänder den 2 september. Håll den låst hos den enda leverantören för aktieägare och mycket mer frisläppsinformation, och medan du är här kan du lika gärna titta närmare på Yeezy ökningen 380 “Onyx”!

Bild genom adidas

Leave a Reply