Shinpei Ueno X Converse -samarbetet anländer med konstnärens signaturtatueringar

Converse är ett skor varumärke som har förblivit närvarande i många generationer nu. Oavsett din ålder är dessa klassiska skor igenkännliga för dig oavsett vad. Med det sagt har etiketten många mycket fler mönster att erbjuda än dina konventionella Chuck Taylors. Converse-skateboard-teamet har kommit med en distinkt design.

Båda skateboarding konverserade skor är konstruerade med en glamorös sammet som slutar från häl till tå. Till och med motsvarigheterna höjer detta tema genom läderplattor på olika branscher och vaxade snören.

Bild genom Converse
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Converse
Int’l frakt

Se mer

Det som nu avser detta bortsett från andra Converse-skor på marknaden är Phoenix Tattoo-broderi som nickar direkt till de på Uenos ben. När det gäller deras färgarrangemang ser det hög toppparet en dominerande svart installation medan sliparna är blancherade.

Vad tycker du om Shinpei Ueno X Converse -samarbetet? Se till att du håller dig inlåst här hos den enda leverantören för att hålla dig i kunskap om alla de senaste samtalen. I relaterade nyheter är en Stussy X Converse Chuck 70 enligt uppgift i verken.

Bild genom Converse
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Converse
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply