Yeezy 700 V3 “Alvah” tappar nästa månad

efter släppningen av “Azael”, Sneakerheads överallt hade bara en fråga i åtanke: “När kommer en” trippelsvart “färgväg?” Tja, efter massor av läckor har vi äntligen ett officiellt släppdatum – och det är så mycket snart än vi förväntat oss! Döptes Yeezy 700 V3 “Alvah”, detta är en av de stealthaste adidas -sneakers som finns, och här är vad du behöver veta!

Precis som “Vanta” mördas “Alvah” till kärnan. Med en andningsbar nätbas är en RPU-dynamisk bur överlagd på toppen för extra struktur och stöd, medan neopren möjliggör en bekväm sockliknande passform.

Bild genom Yeezy Mafia
Enligt Sneaker Insider Yeezy Mafia kommer denna 700 V3 också att innehålla glöd-i-mörka element, precis som de ovannämnda “Azael”. Vi är inte helt säkra på hur detta kommer att fungera, men vi är glada över att ta reda på det.

När du går ner nedan hälsas du med en elegant, slät och strömlinjeformad mellansula. Till skillnad från tidigare återgivningar av Yes älskade chunky sko, är ökad teknik ingenstans att se här. Istället erbjuder livligt gult EVA -skum komfort och dämpning som är utanför listorna.

Bild genom Yeezy Mafia
Nu för det helt viktiga släppdatumet! Om du vill ha adidas Yeezy 700 V3 “Alvah” i ditt liv, är den 15 februari datumet att komma ihåg! Ställ in för att vara ganska begränsad, se till att du klarar en halv storlek eller till och med en full storlek för bästa möjliga passform, eftersom dessa kan vara ganska snäva!

Låt oss veta vad du tycker om den här färgen och se till att ta din första titt på Yeezy ökningen 380 “jordiska” och “peppar”!

Leave a Reply