Din finaste utseende ännu på Yeezy förbättrar 350 V2 “Dazzling Blue”

som uppfyller släppningen av “Beluga RF”, det verkar som om Kanye West kommer att tillhandahålla OG 350 V2 -stilen en enorm tryck 2022 när vi Ta vår finaste blick ännu på den kommande Yeezy förbättrar 350 V2 “Dazzling Blue”. I likhet med 2016: s “Black Friday” -paket som innehöll ikoner som “Oreo”, är det ingen tvekan att bli en framtida klassiker, liksom här är vad vi förstår hittills!

Först läckte tidigare denna månad, detta yeezy harkens tillbaka till dagarna innan monofilamentet passade ihop remsan. Med en stealthy all-svart primeknit-konstruktion skjuter en enda rad blå över sidopanelen totalt med “SPLE-350” -märke skriven hela tiden. Speckless of Blue kan upptäckas runt den övre, medan chunky rep snören binder vad som helst, precis som OGS.

Bild med hjälp av Jlearo
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Jlearo
Int’l frakt

Se mer

Crosshatch-sömmar går över mitten av skon, såväl som nedanför kommer du att upptäcka en ribbad mellansula som är något genomskinlig så att du kan inspektera Adidas förbättra tekniken inom. Som ni kanske har lagt märke till har ni tappat klackens dragflik för en mycket mer strömlinjeformad look och slutfört designen.

Vi förstår inte riktigt när Adidas Yeezy förbättrar 350 V2 “Core Black Spectacular Blue” kommer att släppas, men våra källor säger att de kommer att introducera någon gång våren 2022. Låt oss förstå vad du tror på den kommande färgen, Förutom att medan du är här kan du också ta en sniktitt på Yeezy förbättra 350 V2 “Cotton White”!

Bild med hjälp av Jlearo
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Jlearo
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply