En in-hand-titt på Air Jordan 4 “Shimmer”

som kallas den yttersta vita AJ4-dupe av många, Air Jordan 4 “Shimmer” är snabbt en av de mest förväntade utgivningarna i år, liksom Det ser ut som vi kanske ser det förr än väntat. I handbilderna av paret har nu avslöjats på Instagram såväl som det är riskfritt att säga att de ser ut så avslutande som någonsin, de är definitivt ett par som vi älskar just här på den enda leverantören!

Om du gräver den neutrala färgade färgen så mycket som vi är så kommer du utan en fråga att vilja förstå mycket mer relaterad till släppdatumet samt exakt hur man ska polisera, så tack och lov har vi alla detaljer Idealisk här. Premiumbyggnad presenteras hela runt på detta par, med de överdelar som är snyggt utformade från läder för en avancerad look och känsla.

Bild med Cheddar2345Air Jordan 4 “Shimmer”

Int’l frakt

Se mer

Bild med Cheddar2345Air Jordan 4 “Shimmer”

Int’l frakt

Se mer

De solbränna färgerna är borta med av hits av vitt för en väl avrundad färg, medan varumärke hålls till ett minimum på standard AJ4-sätt. Jumpman -logotyper fungerar på tungan såväl som hälen i metalliskt silver såväl som tonal beige, medan Air Jordan -text finns på insidan av tungan. Andra betydande funktioner inkluderar en lyxig foder, passar ihop paneler samt massor av stoppning runt vristarna för komfort.

Allt sitter på toppen av en Whited-Out-mellansula, medan ett Nike-luftsystem är närvarande under hälen för extra komfort samt stöd, och se till att du vill glida in i dessa regelbundna. Om du försöker plocka upp Air Jordan 4 “Shimmer”, kommer det just nu att släppas den 3 september, även om detta kan bli föremål för förändring. Se till att hålla den inlåst i idealisk här på den enda leverantören för alla nuvarande sneaker -nyheter samt uppdateringar samt när du är här, inspektera denna månads mycket framstående Nike -sneakers!

Bild med Cheddar2345Air Jordan 4 “Shimmer”

Int’l frakt

Se mer

Bild med Cheddar2345Air Jordan 4 “Shimmer”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply