Adidas X Gucci retar ett kommande samarbete

Medan modevärlden var så befriad med idén om den kommande Adidas X -rädslan för God Range, verkar det som om Adidas har arbetat övertid bakom kulisserna för att ge oss sin nästa kollap . På intetanande sätt tweetade Adidas tidigare med alla tecken som pekade på ett samarbete mellan duon.

För bara några minuter sedan publicerade Adidas en bild av en samarbetslogotyp i en gul och maroon nyans med den enkla bildtexten “#NewProFilepic”. Naturligtvis har detta redan skickat fans av båda märkena i en spiral som undrar exakt vad detta samarbete kommer att ha.

Minuter efter tweeten avslöjade Gucci flera utseende för det kommande samarbetet på sin utsökta Gucci -modeshow. Sammärkta signaturer från båda parter arbetar tillsammans för att bilda en mängd olika high-fashion-stilar med både herrkläder och damkläder som beaktas. Styckena ser också ut att smälta signaturmotiv från båda märkena eftersom Guccis monogrammönster gör ett utseende tillsammans med Adidas signatur tre ränder.

Adidas har inte varit främling för att arbeta med high-mode varumärken tidigare, och till och med just under den senaste månaden har vi sett ett samarbete med Prada.

Med inga andra detaljer tillgängliga, se till att hålla dem inlåsta här hos den enda leverantören för alla de senaste uppdateringarna när det gäller denna utvecklande adidas x Gucci News! I liknande nyheter ytor Yeezy 450 i en ren grå färgväg.

Leave a Reply