Kom på nära håll med Instant Skateboards X Nike SB Dunk Low

I slutet av förra månaden tog vi en mycket kort titt på Instant Skateboards X Nike SB Dunk Low. Tillverkad i samarbete med en av de mest kända skatebutikerna i Japan firar den den berömda institutionens 25 -årsjubileum. Nu kommer vi på nära håll och personliga med skon tack vare dessa helt nya bilder från @repGod888!

Med en slät läderkonstruktion tar nylon accenter sig till tungan och hälen för extra mångsidighet. Målad i en djärv blå och svart palett, kan livliga gula sömmar också hittas i hela för en kontrast som säkert kommer att vända huvudet. Nere nedan hittar du en ultra ren vit mellansula som verkar binda allt ihop.

När det gäller logotyper är det med “Nike SB” -detaljer om den mångfärgade tunga-taggen, och att avsluta det hela är omedelbara skateboards signatur hund- och tvärbenmotiv som har varit en häftklammer för intrycket.

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888
Just nu är vi inte helt säkra på när de omedelbara Skateboards X Nike SB Dunk Low kommer att se dagens ljus, men vi borde förvänta oss att dessa kommer att lanseras innan årets slut ska anpassa sig till varumärkets 25 -årsjubileumsfirande . Låt oss veta om du skulle cop, och medan du är här kan du lika gärna titta närmare på Grateful Dead X Nike SB Dunk Low!

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888

Leave a Reply