Här är våra föredragna utgåvor under de senaste sju dagarna

för de som inte har haft chans att korrekt bekanta sig med veckans senaste stilar, den här guiden listar alla större värme. Vissa av dessa lanserades tidigare i veckan medan andra bara gick live.

Låt oss veta din föredragna i kommentarerna om det är den hala vapormaxen eller bape-inspirerad NMD.

Ny Nike Air Max 95S | Finns på Nike UK

En samling med begränsad upplaga för Air Max 95 ser tre kända färger omarbetade i iögonfallande form. Det inkluderar en safari-inspirerad stil, en Mowabb-inspirerad färgväg och den snygga svarta infraröd.

Nike Air Max Deluxe & Air Max 1 ‘Arctic Orange; | Finns på Nike UK

Nikes kända Arctic Orange ser allvarligt Fuego mot Air Max Deluxe och Air Max 1. Dessa klassas som en “kvinnors frisläppning” men låt oss inse det, det kommer att finnas många av er män som vill cop. När allt kommer omkring kan detta vara en av de bästa Air Max Deluxe Colourways 2018!

Nike Air VaporMax ‘Snake’ | Finns på Nike UK

Den andra delen av Nike VaporMax ‘Animal’ -paket gick bara live. Det ser ut att vara lika populärt som förra veckans “Zebra” så var inte förvånad om dessa Sellout! Alla storlekar är för närvarande live på Nike och Foot Locker.

Nike Tuned 1 Foot Locker Exclusive | Finns på Foot Locker UK

Foot Locker är hem för många inställda 1 exklusiva och det verkar som om vi sneakerheads inte kan få tillräckligt med den här ikonen. Den senaste stilen sportar en slående blandning av rött och vitt med alla klassiska detaljer som den flamin ‘syntetiska buren. Få dem medan de är heta!

Adidas Yung 1 ‘Trefoil Og’ Pack | Finns på Sneakersnstuff

En av veckans tidiga lanseringar och ett trendigt tillägg för dem som vill lägga till en chunky fader silhuett till deras rotation. Denna senaste Yung 1 är en firande av den gamla skolan, en passande hyllning med tanke på att denna sko redan hyllar 70 Dorf Falcon.

Nya Nike Epic reagerar | Finns på Nike UK

Nikes bästsäljande löpare är tillbaka i en hel rad FW18 -färgvägar. Oavsett om du träffar gymmet eller studsar längs high street, är Epic React oöverträffad när den gäller motståndskraftig komfort.

Nike Air Max 270 Black Red | Finns på Foot Locker UK

Alla älskar en uppfödd färgväg och inte överraskande, det ser bra ut på samtida 270. Tillverkad från Neoprene, dessa är också ett idealiskt val för vintersäsongmånaderna.

Adidas NMD R1 ‘Printed’ Pack | Finns på Foot Locker UK

Exklusivt för Foot Locker UK, denna distinkta samling ser mycket mer ut som en högprofil anpassad än allmän utgåva. På något sätt är storlekar fortfarande tillgängliga även för de camo-täckta stilarna som är praktiskt taget identiska med BAPE X Adidas NMD!

Leave a Reply