Nike Air Max 95 ‘Grape’ får en extra bit

När det gäller OG -färgvägar i Air Max Silhouettes är Air Max 95 ‘Grape’ svårt att slå. Med sin rena färgpalett som lämpar sig perfekt för den randiga silhuetten är denna sneaker svår att inte älska. Under 2019 uppdaterar Nike denna ikoniska sneaker med några nya premiummaterial.

Denna Crep håller sig tro mot den ursprungliga färgen och har en övervägande monokrom övre del. Med grå nyanser som används över sidränderna sätter denna subtila lutning verkligen denna sneaker perfekt. Avrundad med signaturdruvhits på tungan, varumärke och snörningsdetaljer, har denna sko åldrats vackert.

Som vi nämnde tidigare, är det som skiljer denna iteration av druvan bortsett från resten tillägget av Snakesskin på sidoväggarna. Detta strukturerade material lägger till ett premiumskikt av djup till en redan ikonisk sneaker.

Lansering på utvalda återförsäljare snart, håll ett öga på våra Twitter- och Instagram -flöden för ett exakt släppdatum för Nike Air Max 95 Snake ‘Grape’. Håll den låst till den enda leverantören för alla de bästa nyheterna och utgivningarna från sneakergemenskapen.

Leave a Reply