Adidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX kan hantera alla typer av terräng

om du försöker få tag på de bästa vintertidsneakersna kan du bara ha tur, eftersom adidas y-3 är inställd För att introducera potentiellt de mest långvariga stövlarna som vi någonsin har sett här på den enda leverantören. Med titeln Terrex Swift R3 GTX introduceras silhuetten i två färgvägar samt omfattar flera tekniska material inklusive Gore-Tex för att göra dessa lämpliga för årets kyare månader.

Som en del av Y-3-etiketten (av Yohji Yamamoto) erbjuder paren också en avancerad look till bordet och kommer att vara mycket mer än väl passande för dem som gillar deras avancerade mode. Högtoppbyggnaden gör dessa till ett stabilt par steppar såväl som det inre fodret är på samma sätt lyxigt för att hålla fötterna varma oavsett temperaturen.

Bild med hjälp av adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX “Black”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX “Black”

Int’l frakt

Se mer

Medan det allra första paret i oro använder en svartad stealth-utseende, väljer det senare ett vitt basskikt som accentueras med orange nyanser. Dubbelvarumärke pryder såväl par som det är också värt att notera att det här är en samarbetsinsats med adidas terrex -linje som fokuserar på långvariga aktivkläder. Hårda snören håller dem säkert på fötter tillsammans med zip -fästning för att dessutom hålla ut elementen.

Om du försöker polisen någon av Adidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX Colourways är den stora nyheten att de båda är avsedda att introducera vid väljare den 14 oktober, vilket indikerar att du inte behöver vänta som väl mycket längre. Håll den inlåst i idealisk här såväl som när du är här, se till att inspektera den kommande ESPN X Adidas -samlingen!

Bild med hjälp av adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX “White”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX “White”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply