Är del två av Supreme X Louis Vuitton på väg?

Oavsett om du är ett fan eller inte, kan du inte låta bli att berömma några av dessa online -läckare. Efter att Supreme X Burberry exakt förutsågs tidigare på året verkar det som om alla föredragna internet -sleuths är tillbaka, den här gången med en viss allvarlig Intel.

Även om vi måste betona att ingenting är helt ännu i sten, säger rykten på webben att vi kan förvänta oss del två av Supremes monumentala Louis Vuitton Collab.

Nyheterna anlände den 11 mars från användaren @py_rates, med tweeten helt enkelt med “Supreme X Louis Vuitton 2.0 kommer snart”. Nu, innan du går och avfärdar detta som ett slags spännande stunt, har @py_rates faktiskt en demonstrerad historia av att få fakta rätt. Noterbart var kontot det första som förutsåg av White X Nike Dunk Low “The 50” månader före det faktiska tillkännagivandet, liksom många andra droppar.

Många av oss kommer att komma ihåg online -frenesin orsakad av Supreme X Louis Vuitton redan 2017, men vågar vi säga att om del två faktiskt händer, kommer hype att vara oändlig. Kom ihåg att hålla den låst idealisk här för alla dina brytande högsta nyheter och mycket mer! Medan du är här, kassan – Supreme X Nate Lowman träffas för ett kula -hål -ridande samarbete.

Supreme X Louis Vuitton 2.0 kommer snart? ️
– py_rates ™ (@py_rates) 11 mars 2022

Leave a Reply