Sneakersnstuff blir nostalgisk med den nya Balance 577 ‘Grown Up’

efter sitt adidas Temper Run -samarbete tidigare denna vecka har Scandinavian Seller Sneakersnstuff nu samarbetat med New Balance för att omarbeta den kända 577 silhuetten. Döpt “vuxen”, det är inspirerat av barn som har vuxit upp under åren, liksom SNS: s personliga resa under de senaste två decennierna.

Målad i en jordnära “sand” färgpalett, har den “vuxna” en grisskinns mocka konstruktion med en touch av läder på tungan för en ännu mycket mer premium utseende och känsla. Bold Navy -accenter tar sig till “N”; Logotyp och häl, medan pastellrosa accenter också har en extra pop av kontrast.

När du flyttar nedåt, hittar du en ultralös inkapell mellansula i vitt, som har infunderats med en fjädrande XAR-1000 gummi yttersula för den ideala balansen mellan dämpning och stabilitet. Tillverkad i England innehåller denna sko premium -DNA för allt sneakersnstuff och nya balanssamarbeten.

Sneakersnstuff X New Balans 577 ‘Grown Up’ kommer att släppas den 24 augusti i Sneakersnstuffs webbutik samt deras tegel- och murbrukplatser runt om i världen. En nostalgisk sko som är värd en plats i din rotation, låt oss veta om du tar tag i ett par för din egen samling och se till att hålla den låst på den enda leverantören för de hetaste nyheterna som sneakerindustrin har att erbjuda !

Leave a Reply