Nike Air VaporMax 2019 Utility ‘Off Noir’ är tufft och redo

Swoosh tillhandahåller Air VaporMax en spårklar makeover den här säsongen. Döpt Nike Air VaporMax 2019 -verktyget ‘Off Noir’, den dekonstruerade livsstilsilhuetten har blivit avsevärt nätt under de våta och blåsiga månaderna framöver, och det är ett visst behov av COP för alla sneaker -samlingar.

Med ett ganska snyggt färgschema är ‘off noir’ utformad från strukturerad passform och neopren för att säkra dina fötter från aspekterna utan att kompromissa med andningsförmågan. En “Teal Nebula” Swoosh prickar sido- och mediala sidopaneler, medan ett robust “kosmiskt lera” snörningssystem gör sin närvaro känd, komplett med en växlingsbrytare för den största låsning.

Nere nedan hittar du en luftenhet i full längd för komfort som har ledat laddningen med tanke på att 2017. Detta är fodrat med en serie starka orange gummiknappar för en ännu mycket svårare att använda i form som gör någon yta Känns som en bris den här säsongen.

Tillgängligt nu från Foot Locker UK, Nike Air VaporMax 2019 Utility ‘Off Noir’ får inte missa! Tillverkad för att vända huvudet, få ett par medan din storlek fortfarande är tillgänglig och se till att hålla den låst på den enda leverantören så meddelar vi dig så snart mycket fler färgvägar sjunker!

Leave a Reply