Titta först på Pusha T X Adidas Ozweego ‘King Push’

Bild genom adidas
Pusha T såväl som adidas har arbetat tillsammans i totalt fem år nu. Eftersom 2014 har den prisbelönta rapparen släppt en Hyped EQT -färgväg per år, med den allra första är EQT Assistance 93 samt den senaste hanteringen av EQT -kudden 2. För 2019 kommer Power Duo dock att arbeta tillsammans På Ozweego för första gången någonsin, liksom vi tar vår allra första titt ännu!

Bild via Adidas
Pusha t x adidas Ozweego ‘King Push’, som först hittades på den goda musikpresidenten under Paris Fashion Week i januari. Detta är allt målat i en ren ecru-ton, med mjukt rosa tre randmärkesskytte över sidorna samt en mörk miljövänlig sockliner som erbjuder den perfekta mängden kontrast.

Bild via Adidas
Smokey Black Piping går över snörningssystemet såväl som hälen, liksom nedanför, kommer du att upptäcka en aggressivt utformad adiplen mellansula för komfort som har tagits till nästa nivå. För att runda allt, ett par “King Push”; Insulor av högsta kvalitet på samma sätt och slutför designen.

Ställ in på att minska den extremt nära framtiden, vi är bortom hyped för Pusha T X adidas Ozweego ‘King Push’! Tjäna som nästa kapitel i sitt partnerskap med den tyska jätten, se till att hålla dig uppdaterad för mycket mer utgivningsinformation när den utvecklas!

Bild via Adidas

Leave a Reply