Chinatown Market & Joshua vide Create ComplexCon Exclusive Converse

ComplexCon är nästan här och som ni kan föreställa er sneaker -communityn överraskad av nyheter på sällsynta sneakers som kommer att lanseras. Converse går med i hype genom att samarbeta med Chinatown Market och Joshua Vides för att lansera 2 otroliga skor.

Börjar med Chinatown Market: s erbjudande, till det blotta ögat ser de ut som en enkel chuck Taylor med en CTM -logotyp på tungan men de är så mycket mer. Så snart UV -ljus träffar dem, kommer de till liv, med 4 färgade paneler som tar över den övre. Denna revolutionära teknik kommer att säkerställa att du stuntar hela dagen, så länge solen är ute uppenbarligen.

Därefter har Converse knackat på Instagram -konstnären och kulturfenomenet Joshua Vides för att sätta sin egen konstnärliga snurr på den klassiska sneakeren. Med avtagbara kardborrpaneler ger detta sneakeren en DIY och anpassning som alla kommer att älska.

Lansering på ComplexCon först och träffar utvalda köpmän efter, Chinatown Market & amp; Joshua Vides Converse kommer att vara ett måste för din rotation. Håll den låst till den enda leverantören för alla de bästa nyheterna och utgivningarna från sneakersamhället.

Leave a Reply