Air Jordan 11 ‘Bred’ släpps igen med sin ursprungliga ruta

med hjälp av ZSNeakerheadz
Air Jordan 11 ‘uppfödda’ är utan tvekan silhuetten är mycket populär färgväg någonsin. Inom sin tjugofyra år långa historia har paletten släppt totalt fyra gånger, och i december får den ännu en ombyggnad – men med en stor twist!

En sko som håller helig gralstatus bland sneaker -community, “uppfödda” är utformad från en kombination av ballistiskt nät och patentläder, alla målade i ett stealthy svart färgschema. Kontrasterande röda accenter träffade kragen och mellansulan, som har infunderats med en kolfiberplatta och slutförts med en “23”; På hälen istället för “45”, en detalj som tidigare ryktes att göra ett utseende.

Nu för den twist som vi pratade om. Till skillnad från tidigare återutgivning kommer 2019 ‘BRED’ att åtföljas av sin ursprungliga skobox som har doppats i rött, svart och solbrunt. Detta är utan tvekan galna nyheter för Nike -samlare eftersom detta aldrig har gjorts tidigare i AJ11: s historia.

Om du vill att Air Jordan 11 “uppföds” i din samling är den 14 december det datum du behöver för att markera på dina kalendrar. Förväntas att sälja ut ganska mycket direkt, se till att du håller ögonen skalade för ytterligare droppinformation samt lotterguider och släpper sidor!

Bild med hjälp av WAVEGOD_THELEGEND

Leave a Reply