Nike Joyride Run Flyknit ‘White’ är fortfarande tillgänglig!

Idag introducerade Nike officiellt Nike Joyride Flygnit ‘White’. Förmodligen deras största framsteg när det gäller att driva innovation hittills, det är deras allra första sko någonsin att utnyttja deras helt nya joyride -dämpningssystem. Dessutom erbjuds det fortfarande på Nike UK i massor av olika storlekar!

Med en strumpa som Flyknit Upper för en form som försiktigt lindas runt konturerna på dina fötter, utvecklas den “vita” för att hjälpa till att känna att det är lättare att känna. “Nike Joyride”; Varumärke präglas på hälen, medan mellansulan består av otaliga små blå såväl som röda TPE -pärlor för dämpning som står lika mycket som din körsträcka.

Dessa finns i fyra strategiskt placerade skidor under foten, komprimerar och anpassar dig till varje steg för mycket bättre effektabsorption. För att avrunda allt har elastisk gummi lagts på utsidan i zoner med hög slitage, medan ökade NOBS på yttersulan tillför dragkraft med varje steg.

Tillgänglig nu på Nike UK, du vill verkligen inte missa Nike Joyride Run Flyknit ‘White’! Oavsett om du är en 5K -nybörjare eller en maratonveteran, kan du avsluta med ett par av dessa i din samling! Vad väntar du på? Få din storlek medan den fortfarande är tillgänglig!

Leave a Reply