Air Jordan 1 Low “Black Medium Grey” Showcases “Shadow” vibber

Swoosh -teamet såväl som Jordan varumärke visar inga indikationer på att ta en paus eftersom Air Jordan 1 Low “Black Medium Gray” har just varit varit avslöjade såväl som vi är helt beredda för utgivningen. Förutom för dem som missade den nyligen lanserade Air Jordan 1 High “Shadow 2.0”, hålls kvar sedan dessa kommande lågklippta Jordan 1s ger dig ytterligare en möjlighet att skydda färgen, typ av.

Michael Jordans legendariska Jordan 1 låga basketskor förblir oförändrade när det gäller att bygga någonsin eftersom det introducerades 1982. Trots alla färger som redan finns på marknaden och till och med fungerar som en tom duk för Virgil Abloh’s off-white X Nike-samling Förutom Travis Scotts serie “Cactus Jack”, kan vi försäkra dig om att AJ1: s signaturdetaljer aldrig kommer att dras tillbaka.

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Officiella bilder visar att parets konfiguration avslutas med traditionella släta läderöverlägg. De perforerade tålådorna, kvartfönster, såväl som i full längd luft mellansula under foten är färgade i en skarp vit ton, borta med “medelgrå” accenter på populära varumärkesdetaljer: MJ’s Jumpman insignia på tungan, vingar tema broderade på Hälen, liksom sidoväggens Nike Swoosh -logotyper. Den stealthy “skugg” -stilen uppnås med skarpa svarta nyanser på panelerna runt tårna, ögonstöden, tungan, snören och bakre segment.

Vad är det inte att gilla med Nike Air Jordan 1 Low “Shadow 3.0”? En viktig silhuett med känd färgblockering, dessa är gjorda för att vända huvuden vart du än går. Håll det inlåst i bästa här hos den enda leverantören för alla de senaste Jordan 1 -utgåvorna och i tillhörande nyheter, det är de allra bästa Air Jordan 1 som du fortfarande kan polis från Storbritanniens mest betydande återförsäljare!

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply