Neapolitan Ice Cream inspirerar Air Jordan 3 “Dark Mocha”

Jordan -märket håller saker söta i sommar med den kommande Air Jordan 3 “Dark Mocha”. Först avslöjades i slutet av förra året när vi tog en sniktitt av Michael Jordan-Helmed-etikettens sommar 2022 line-up, denna färg är faktiskt inspiration från napolitansk glass.

Air Jordan 3, med en premium tumlad läderöverdel som doppas i en skarp vit nyans, är flankerad av brunt elefanttryck längs toeboxen och hälen, som representerar chokladdelen av den läckra efterrätten. Kompletterande bruna nyanser finns längs ögarna för en ännu mer aptitretande estetik.

Bild via LinkupMilan
Int’l frakt

Se mer

Skiftar ditt fokus nedan hittar du jordgubbsinspirerade rosa på baksidan av sneakeren såväl som på nyckelringen. För att runda det hela är Nike Air -mellansulan under foten en nick till Vanilla Third of the Sweet Treat och slutföra designen.

Lanseringsinformation har ännu inte officiellt bekräftats för Nike Air Jordan 3 “Neapolitan”, men ryktet säger att du kommer att kunna få en sked av dessa den 15 maj. Låt oss veta vad du tycker om denna krämiga färgväg, och i relaterade nyheter kommer Air Jordan 3 “Desert Elephant” att vara en av 2022: s mest populära sneakers!

Bild via LinkupMilan
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply