Release påminnelse: Missa inte Yeezy ökningen 350 V2 ‘Antlia’!

I helgen kommer vi slutligen att se frisläppandet av Yeezy öka 350 v2 ‘antlia’. Betraktas som en av årets mest eftertraktade färgvägar, är detta Europa såväl som Rysslands special en polis för alla typer av sneaker -samlingar. Ställ in att minska lördagen den 22 juni klockan 7 på Adidas UKâ och Foot Locker UK, vill du inte missa!

Målad i en färg som bara kan kallas en blandning mellan den “halvfrysta gula”, “smöret”, “sesamen, liksom” statisk “,” antlia “är verkligen lika distinkt som det blir. Med en strumpliknande Primeknit-övre skjuter en transparent passande rand över sidopanelen så att sneakerheads kan flexa sina strumpor med lätthet. Nere nedan kommer du att upptäcka en boost -enhet i full längd för komfort som faktiskt utöver jämför, liksom detta är inrymt i en dämpad TPU -mellansula så att det känns som att du går på ett fylligt moln.

Om du vill öka dina möjligheter att vinna en vinst, se till att du kommer in så många lotterier som du kan använda vår praktiska guide! Om du redan har gjort det kan du öka dina möjligheter imorgon morgon genom att komma till köen extra tidigt, se till att du har konton för adidas uk såväl som fotskåp Storbritannien redan, liksom äntligen, med mer än en gång enhet för att Försök såväl som polis!

Vi kommer att träffa dig på lördagen den 22 juni klockan 7 på Adidas UKâ och Foot Locker UK! Var noga med att hålla ögonen skalade på @TheSolesupplier och @Thesolerestocks för mycket mer frisläppningsinformation samt prospektiva omdägg! Låt oss förstå om du kommer att ta tag i Yeezy öka 350 V2 ‘Antlia’, liksom när du är här, titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Bilder via 21:00

Leave a Reply