A League of Legends X Nike Collection är på väg!

Tidigare retade tidigare i år, League of Legends X Nike Collection har nu avslöjats av det Oregon-baserade varumärket i sin helhet såväl som det ser ganska hett ut! Om du inte har hört talas om den massiva spelfranchisen nu är League of Legends ungefär lika enorm som det blir i videospel (eller eSports).

Nike har fattat ett beslut att hedra det kommande världsmästerskapet som hålls i Kina senare den här månaden genom att introducera en fullskalig samarbetskapskap som har både skor och klädstilar!

Bild med hjälp av Nike
Jordan Brand ger till och med en hand till samlingen i typen av en Jordan 1 High Zoom Decked Out i en snygg metallisk färgväg, som förmodligen kommer att vara den mest önskvärda designen från urvalet. Tillsammans med dessa, Blazer Mid, AM90, AF1, AM270 React såväl som Joyride Double Run 2 tillhandahålls alla LOL-behandlingen samt visa upp speciell spelinspirerad grafik.

Klädvalet innehåller fyra tröjor som är utrustade i färgerna på några av de mest produktiva eSports -lagen, vilket gör att åskådare i House kan stödja deras team av alternativ stolt. Oavsett om du är en spelare eller inte, har vi inga tvivel om sanningen att det finns några ädelstenar bland detta paket!

Bild med hjälp av Nike
Om du försöker få tag på någon typ av produkterna från League of Legends X Nike -kollektionen, måste du sitta lite längre men eftersom ingen officiell release -information har tillkännagivits. Håll dig inlåst i den enda leverantören för alla aktuella nyheter såväl som uppdateringar såväl som när du är rätt här Kontrollera vad Kanye West var tvungen att ange om Jordans nyligen!

Bild med hjälp av Nike

Leave a Reply