Kim K tillkännager återkomsten av Yeezy Powerfase i Luxe Suede

bild med hjälp av Forbes
Yeezy Powerfase är förmodligen en av Kanye Wests många underrated Adidas sneakers. Först presenterade tillbaka sommaren 2017, släpptes skon som en del av Yes ‘Calabasas samling, och möttes med ganska blandade reaktioner.

Många sneakerheads älskade den rena, retro designen men blev också överraskad av hur olika denna frisättning var jämfört med hans andra skor. Oavsett om du är en fan av vintage estetik är absolut upp till dig, men om du är, så blir det glad att ta reda på att Powerphase gör en comeback senare i månaden!

Tillkännagavs av Kim K själv med hjälp av hennes Instagram-berättelse, kommer powerfasen att göra bort med de klassiska lädermaterialen, välja istället för en buttery smidig mocka konstruktion som är mjuk till beröring. Denna makeover blev först retad under Kanyes sällsynta Forbes-intervju tillbaka i juli, men vi tyckte alla att det var ett prov som aldrig skulle se dagens ljus. Fru Kardashian-West presenterade också att skon kommer att släppa i två färgar i en “ljusgrå färg och i en beige färg”.

När det gäller ett utgivningsdatum, uppgår rykten att den Yeezy Powerfase “Clear Brown” kommer att droppa den 18 september. Händer ner en av de mest oväntade Yeezy-lanseringen av året, vi välkomnar det med öppna armar. Kommer du att lägga till någon av dessa till din samling? Låt oss veta, och se till att du håller den låst på den enda leverantören för den nuvarande och största nyheterna Sneaker Community har att erbjuda!

Leave a Reply