Yeezy 700 Analog vs Salt: Vilken är den bättre färgen?

Den här månadens ryktade lansering av Yeezy Boost 700 ‘analog’ är inte utan dess kontrovers. Även om det inte förnekar att detta är en attraktiv färg, ställer många frågan; Hur annorlunda är denna design jämfört med Yeezy 700 -salt?

Kanye Wests beslut att släppa en sådan liknande färgväg så nära varandra blir snabbt ett trendande ämne på Instagram. Tack och lov, bilder bara dyker upp av de två Yeezys sida vid sida!

Dessa är tydligt lika genom att de väljer en tonal användning av färger i motsats till den mer tilltalande OG eller tröghet. Låt oss emellertid inse det, denna avslappnade estetik är utan tvekan mer mångsidig. För oss som inte vill sticker ut för mycket är både salt och analog det gynnade valet.

När man tittar på båda satt bredvid varandra är det tydligt att se en kontrast i överdelarna. Yeezy Boost 700 Analog anländer till en mängd vita, utan tvekan en av de bästa sommarfärgvägarna ännu för sortimentet. Att Yeezy 700 Salt sportar en mörkare nyans som ser ännu grönare ut mot den analoga.

Nu för den viktiga frågan, vilken färgväg är bäst? Naturligtvis beror allt på ditt perspektiv men vi testade det nyligen via @Thesolerestocks.

Enligt en undersökning är 46% av er Yeezy Boost 700 -analog den bättre av de två. 14% behöver båda medan 39% föredrar salterna.

Ett släppdatum är ännu inte bekräftat för Yeezy Boost 700 -analog men den uppdateringen förväntas inom kort. Håll den låst till den enda leverantörsappen så är du den första att veta.

Leave a Reply