Vans Old Skool Sizing: Exakt hur passar de?

Vans Old Skool Fitness Instructor är en av de mest berömda skordesignerna hittills. Även om de i allmänhet produceras skateboard, är det fortfarande ett måste i varje sneaker-samling oavsett om du åker eller inte. Till skillnad från andra spark på marknaden som erbjuder omedelbart som erbjudanden från Nike såväl som adidas, kan skåpbilar snabbt erhållas, vilket indikerar att du inte behöver oroa dig för att betala absurda eftermarknadspriser. Men innan du tror på att ta ett par idag är det viktigt att veta, exakt hur passar Vans gamla Skool?

Är Vans gamla Skools true till storlek? Kör Vans gamla skooler enorma eller små? Är Vans gamla skoolskor bekväm? Alla dessa oro över Vans Old Skool -storlek kommer att besvaras av våra produktpersonal samt ägnade Vans -samlare idealiska här hos den enda leverantören. I denna Vans Old Skool Sizing Guide inkluderade vi till och med guider om exakt hur man rengör Vans -skor, utöver exakt hur man stilar Vans. Kolla in för mer!

Vans Old Skool – exakt hur passar de?

Fit: Vans gamla Skool är sant storlek och tar bara lite tid att bära i.
Komfort: Vans gamla Skool är oerhört bekväma när de skadas i den gamla skoolens form till dina fötter för hela dagen komfort!
Vård: Använd en mjuk svamp samt varmt tvålvatten. För andra material bortsett från duk, använd rätt rengöringssats.
Styling: Vans gamla skoolskor är okomplicerade till stil. De väljer vad som helst i din garderob, till exempel shorts, jeans, joggar, samt tee -skjortor för sommaren, samt hoodies eller jackor för vintern.

Vans Old Skool – Vad våra produktspecialister tycker

Bild med hjälp av Vans
Int’l frakt

Se mer

Vans gamla Skools är oerhört bekväma, liksom de ger mina fötter massor av dämpning när jag är på skateparken.
Jack S – Materialförfattare

Hur passar de?

Vans Old Skool Sizing Process är en bit kaka. Gå bara till storlek såväl som jag kan försäkra dig om att du inte kommer att ha någon typ av problem. När du har använt dem lite kommer de att bli så enkla att ta på sig.

Är de bekväma?

Vans gamla Skools är oerhört bekväma, liksom de ger mina fötter massor av dämpning när jag är på skateparken under långa perioder. Jag har några par i min rotation såväl som det spelar ingen roll vilken jag lägger på eftersom jag förstår att mina fötter inte känner någon typ av obehag under dagen.

Hur utformar du dem?

Vans gamla Skool ser sensationell ut med chinos! De ser bra ut med shorts också för sommaren, men ett bra par chinos är den enda metoden för mig.

Hur rengör du dem?

Jag städar inte mina par så mycket som de ser fantastiska ut, men när de blir lite beat använder jag bara min speciella sneakerrengöring från Jason Markk. Jag tar hand om mina mocka par mycket mer eftersom materialen är mycket mer premium och känsliga.

Vad är din mycket älskade färgväg?

Jag har alla färgvägarna i Tyler, skaparens kollaps. Jag är ett stort fan av OFWGKTA, så när dessa kom ut 2013 tvekade jag inte att cop. Jag har en ytterligare uppsättning som jag på samma sätt har hållit Deadstock.

Bild med hjälp av blandningar
Int’l frakt

Se mer

Jag kan inte riktigt åka skridskor men de är så bekväma att det får mig att känna att jag kan landa kickflips.
Raph – Materialförfattare

Hur passar de?

Jag går normalt upp en halv storlek när jag fick skor, men jag föreslogs av en arbetare i Vans -butiken för att gå till storlek i Vans Old Skools såväl som de hade helt rätt.

Är de bekväma?

Eftersom Vans Old Skools är skateboardskor, kan du förvänta dig fantastisk komfort på och utanför brädet. Jag föreslår emellertid att människor tittar på premiumutgåvan med Comfycush eller Ultracush dämpande innovation eftersom båda använder maximal komfort.

Hur utformar du dem?

Jag bär normalt Vans Old Skool med löst byxor eller denim för en skaterbarnstil. Jag har sett några människor som använder dem med otroligt mager jeans, samt tror att det ser lite av. Vid vissa tillfällen kommer jag att bära dem med spårbyxor för en mycket mer sparkad look.

Hur rengör du dem?

Att rengöra Vans Old Skool är enkelt. Jag använder en mjuk svamp doppad i varmt tvålvatten för att rengöra den övre och midsulorna. De ser mycket bättre skrikiga ut eftersom de är skate skor, så jag tror att du inte behöver oroa sig för att hålla dem utmärkta rena.

Vad är din mycket älskade färgväg?

Den finaste färgen genom tiderna för mig är blandningarna X Vans Vault gamla Skool “Bones”. De kom i fuzzy mocka såväl som läderutgivningar, liksom båda ser bra ut som varandra.

Bild med hjälp av Patta
Int’l frakt

Se mer

När jag gick till ett arbetsseminarium i Dubai i en traditionell vit/svart gammal skoolskåpbilar samt fick en hel del komplimanger.
Jamie – SEO Executive

Hur passar de?

Vans gamla Skool passar såväl storlek som perfekt. Försök att bära dem så mycket du kan när du har en PLuft för att säkerställa att den bryter snabbare.

Är de bekväma?

Jag får ofta tag i det allra första paret jag tittar på på hyllan eftersom det inte riktigt spelar någon roll vilken jag har på mina fötter eftersom jag förstår att de inte känner sig obekväma. Men jag tror att jag gillar att använda skåpbilarna när dämpningen på dem är så bra!

Hur utformar du dem?

Du skulle tro att de bara producerade gatorna, men när jag gick till ett arbetsseminarium i Dubai såväl som jag inte lyckades komma ihåg mina formella skor så jag tog ett par gamla Skool Vans och kompletterades av en hel del av deltagarna. De fungerade förvånansvärt bra med kostym.

Hur rengör du dem?

Såvida jag inte planerar att använda dem för ett evenemang, rengör jag inte mina par eftersom de ser mycket bättre ut. Men jag ser till att jag använder en avvisande skyddsspray från Crep Secure för att säkerställa att de inte lätt blir smutsiga.

Vad är din mycket älskade färgväg?

Min mycket älskade iteration är Patta X Vault Vans Old Skool “Mean Eyed Cat” i White från 2017. Jag har några Patta-tees i min garderob så de är en fantastisk match till min Patta Vans Old Skool sedan Logo Branding på mellansulorna.

Bild med hjälp av sneaker -distriktet
Int’l frakt

Se mer

Vans Old Skool: Vad du kräver att veta

Vans Old Skool debuterade all metoden redan 1977, liksom de allra första Vans Fitness -instruktörerna som visar etikettens nu populära sidestripe -motiv, som ursprungligen förstod som “Jazz Stripe”. De är verkligen producerade styrelsen men den mode-framåtvärld som vi nu online i samt har förvandlat dem till livssilhuetten som vi förstår det nu, till och med fungerar som en tom duk för samarbeten. Vadderade krage, verkställda toecaps, liksom toppklassiga dukmaterial som normalt skapar Vans gamla skool, men de erbjuds likaså i andra återgivningar samt inkluderar läder- eller mocka paneler. Under foten är mellansulan fodrad med Vans signaturgummi våffel yttersula för att se till att maximalt grepp levereras på alla sätt

Om du inte vill missa de nyaste Vans -utsläppen, se till att du håller det inlåst i ideal här på den enda leverantören för alla aktuella uppdateringar!

Misslyckas inte med att inspektera våra andra storleksguider nedan för de allra bästa idéerna såväl som rekommendationer om dimensionering, styling och mer:

Nike Air Force 1 Size Guide
Air Jordan 1 storlek guide
Reebok Club C Size Guide
New Balance 2002r Size Guide
Yeezy Slides Size Guide

Bild med hjälp av sneaker -distriktet
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply