Juventus firar sin framgång på 90 -talet med detta 2021/22 tredje kit

Efter början av den senaste Serie A -fotbollssäsongen har Juventus nu släppt denna säsongs tredje kit. Inspirerat av den anmärkningsvärda framgången som klubben hade på 90-talet, förkroppsligar detta kit samma anda och visar det genom en retrofärgad design.

Bild genom adidas
Int’l frakt

Köp nu

Detta senaste kit anländer som en del av Adidas pågående uppdrag att leverera några av de finaste fotbolls-t-shirts som finns tillgängliga denna säsong och sportar en trendig färgblockad yttre. “Chock Yellow” & “Hi-rese Blue” används tillsammans med en skarp vit ton för att skapa ett framstående utseende. Diagonala och vinklade ränder finns på framsidan av plagget som skapar en mash-up av färger och logotyper i mitten av stycket. På baksidan av plagget hålls saker enkelt med den “chockgula” färgen som tar upp majoriteten av utrymmet och lämnar utrymme för spelarnas namn och nummer.

Satsen är producerad av adidas primärmaterial, en serie motståndskraftiga och högkvalitativa tyger som alla är gjorda av återvunna ingredienser, vilket gör den här så miljövänlig som den är snygg. Satsen finns nu på Adidas webbplats och är en bör polis för alla självutnämnda Juventus-fan! I andra nyheter, fira Messis ankomst till PSG med dessa signatursatser.

Bild genom adidas
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply