Den största Yeezy -utgåvan någonsin händer den här månaden på Adidas UK

Exakt hur många gånger har du misslyckats eländigt när det gäller att skydda en yeezy ökning 350 V2?! Över 10 färger har släppt, några mycket mer begränsade än andra. Men de har alla en sak gemensamt; De säljer omedelbart att de lämnar massor av fans utan något L. Men det kan vara på väg att modifiera eftersom den största utgåvan någonsin handlar om adidas Storbritannien.

Som verifierats av Kanye West kommer lagerantalet att vara deras största för den yeezy ökningen 350 V2 White. Det verkar som om Kanye kom bra på sin garanti att alla borde kunna äga ett par Yeezys.

Även om Adidas ännu inte har verifierat det faktiska lagernummer, föreslår vissa att storlekar kanske inte säljs. Det skulle markera den allra första gången i historien att en sådan eftertraktad Yeezy erbjöds fritt att köpa utan att behöva betala återförsäljningspriser.

Som sagt, förväntan är att installera för Yeezy 350 White såväl som det kommer definitivt att bli galen efterfrågan när dessa kommer. För din finaste möjlighet att samla ett par, indikation nu via adidas Storbritannien. Rykten tyder på att en ny utgivningsteknik kan vara på plats. Genom att registrera dig kan du få dig själv till toppen av kön på morgonen för utgivningen. Dessa går online 9:00, 22 september.

Leave a Reply