CPFM omarbetar Nike Air Force 1 med uptempo styling

bild via younglord
Efter att ha släppt en otroligt anpassningsbar blazer mid förra månaden, är Cactus Plant Flea-marknaden nu ute upp den klassiska Nike Air Force 1. Markering av Cynthia Lu: s tredje Swoosh-samarbete, med den första är Air VaMormax 2019 föreställt sig nedan, det här är händer ner, den renaste än.

Bygga på en “vit” bas, AF1 är tillverkad av en serie smidiga läderpaneler över hela sin övre, med klassiska perforeringar som slår upp tånlåda och den typiska swoosh-skytte över laterala och mediala sidopaneler. Det sägs att det inte skulle vara en CPFM-kollab utan att tänka utanför lådan.

Att ta inspiration från den legendariska luften mycket mer uptempo, den bästa skoen är utsmyckad med en enorm “luft”; beskrivs i rött, medan vänster sko visar “loppan”. I det här ögonblicket, ganska mycket inget annat oss känt om denna kaktus växt loppmarknad x Nike Air Force 1, men enligt rykten, borde de släppa någon gång i höst. skulle du rocka dessa? Låt oss veta vad du tänker, och håll det låst på den enda leverantören har de hetaste nyheterna i sneakers värld!

Bild genom hypebeast

Leave a Reply