Release påminnelse: Missa inte Nike Air Max 90 & Blazer “Spider Web”!

När den skrämmande säsongen anländer precis runt hörnet har Swoosh avslöjat det lämpligt namngivna Nike “Spider Web” -paketet. Bestående av två mycket stealthy erbjudanden som är gjorda för Halloween, vill du inte missa någon av dessa när de lanseras imorgon den 17 oktober klockan 8!

Den första skon i kollektionen är Nike Air Max 90 “Spider Web”. Med en ballistisk nätbas, omger slät läder hela skon medan en mörkgrå Swoosh skjuter över sido- och mediala sidopaneler i mocka. Även om det kan se ut som ett konventionellt “trippelsvart” par på avstånd, så snart lamporna är avvisade kommer du att upptäcka att webben detaljer över den övre och gummi yttersula glöd i en ghoulish grön nyans.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

För det andra väljer Nike Blazer Mid “Spider Web” för en mycket lättare men sofistikerad look. Utfört i nylon, matta lädertrimmar nådar snörningssystemet och toeboxen, medan en liknande mocka Swoosh också ser ut. Till skillnad från AM90 kommer du inte att hitta några GID -element här, istället har banorna belagts med en reflekterande 3M -finish så att de blinkar så snart en ljuskälla kommer igenom.

Nike “Spider Web” -paketet kommer att släppa imorgon den 17 oktober klockan 8 och är den perfekta creepy crep -kombinationen den här säsongen, så se till att du ställer in dina larm! Låt oss veta vilket par du känner dig mest, och i relaterade nyheter har Nike Air Force 1 Skeleton QS “Starfish” äntligen ett släppdatum!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply