En sniktitt på Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘True Form’

Efter att ha tagit en första titt för några dagar sedan, får vi nu en sniktitt av Yeezy Boost 350 V2 ‘True Form’, och det är bokstavligen eld. Foton med tillstånd av Sneaker Insider Yeezy Mafia, denna färgväg gjordes för fans av den mycket eftertraktade “Beluga”.

Från bilderna kan du se en grå primeknit övre som sitter ovanpå en boost mellansula. Det är värt att notera att det här är tidiga prover, så den orange-till-gray-gradienteffekten på mellansulan inte finns ännu, men kommer att göra på detaljhandelsversionen. I likhet med den “statiska” skjuter en klar rand ner i sidorna, låter bärare flexa sina strumpor och för att runda det hela slutar tjocka rep snören den ikoniska designen.

Ställ in att vara en “speciell release” kommer Adidas Yeezy Boost 350 V2 “True Form” att sjunka mycket snart! Vem är hyped för den här utgåvan? Låt oss veta vad du tycker och se till att ladda ner den officiella appen för enda leverantör gratis just nu! I relaterade nyheter såg Yeezy Sales en enorm 600% ökning 2018!

Om du funderar på att samla någon helt ny adidas -värme, se till att kolla in det senaste här!

Bilder via Yeezy Mafia

Leave a Reply