Du kommer aldrig att gå ensam med Nike Air Huarache “Liverpool”

Om du är en Liverpool FC -fan och du är i sneakers kan samarbetet mellan dina drömmar bara ha avslöjats. Nike Air Huarache “Liverpool” är ett officiellt samarbete med LFC, med den klassiska löparen 1991 som den ideala tomma duken. Även om detta inte är första gången en Premier League Football Club har gått samman med ett stort sneakermärke, är detta helt klart en av de bättre utgåvor som har hänt hittills.

Air Huarache har gjort en enorm väckelse från sent och har stärkt sig som en av marknadens ledande livsstilsilhuetter, så det var bara meningsfullt för modellen att fungera som hem för detta senaste projekt. Paret är utsmyckade i Liverpools signaturröda och vita färger, vilket gör dem idealiska för att matcha med satsen när de går till ett spel!

Bild genom Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l frakt

Se mer

Neoprene, som huvudsakligen är från premiumläder och neopren, visar överdelarna på sneakers ett snyggt rutigt mönster som liknar det som ses över LFC -satserna, med utbytbara kardborrmärken som ingår för tungflikarna och hälband, vilket ger bäraren alternativen för klassiska Nike -märkesvaror eller LFC -varumärke. Ytterligare detaljer inkluderar en broderad flik med dubbla varumärken på inläggssulorna och en kraftigt dämpad vit mellansula, vilket gör dessa till ett bekvämt vardagligt alternativ.

Om du redan väntar på att få tag på Nike Air Huarache “Liverpool”, sitta hårt lite längre ännu, eftersom paret kommer att komma fram till Nike och andra utvalda säljare under de kommande månaderna. Under tiden kan du hålla den inlåst här på den enda leverantören för alla de senaste sneaker -nyheterna och medan du är här, kolla in de bästa Nike Air Huarache -färgvägarna som finns i lager och tillgängliga bäst nu!

Bild genom Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply