Polikicks: Om Brexit Figurheads skapade sneakers

Så förra året förde vi dig IKEA Gudcop, Apple Icrep, Starbucks Ventistyle och mycket mer i våra populära “If Everyday Brands skapade Sneakers Piece.”

I år har vi tagit det till en helt ny nivå. I kölvattnet av den 31 oktober tar vi med dig Polikicks – Sneaker Designs för Brexit.

Vi har skapat exakt hur vi tror att dessa tränare kan se ut. Oavsett om detta är en återspegling av deras valmanifest, en hänvisning till deras kampanj eller en berättelse i nyheterna, har vi täckt allt.

Anländer fashionabelt lait med Farage x Political Disruptor -samarbete. Denna djärva överdimensionerade sneaker gör ett uttalande med sina taggade räfflade yttersula och chunky funktioner.

Klädda i ett bekvämt primeknit-material med andningsfullt flextensionstyg, dessa ArtCl-50 förbättrar V2 får inte missa.

Det här är inte dina vanliga sneakers … gör ett uttalande med den nuvarande frisläppandet från Supreme Court. Dessa höga toppar har en djärv svart design med en broderad spindelbroachdetaljer.

COP Ett par @eucopresident x alla 27 stjärnor. Sneakeren har Tuskdetaljer på den övre med den ursprungliga 27 Stars -logotypen.

Alla 26 stjärnor lanseras potentiellt i november 2019.

Ingen fibbing här. En av de största dropparna hittills och en oväntad nykomling till sneakerscenen – Bojo x Newbritain. Oktober -erbjudanden för att följa.

Just Blew It High Tops har återvänt efter deras första 2016 -utgåva.

De nya tränarna är gjorda med veganskt läder med en djärv marinslogan identifiering och uttalande snören.

En gammal mycket älskad återvänder med på staketet Politiks, en silhuett som debuterade för 36 år sedan. Denna droppe innehåller endast en röd färg med rosdetaljer och en obeslutsam sula.

Det är Brexit -säsongen.

Sparka fötterna upp i slutet av en dag (eller under) med Mogg Recliner -skjutreglagen.

Oavsett om du kyler i husen i allmänheten eller åker på semester, erbjuder dessa reglage lätt och elegant komfort för alla Brexiteer.

Leave a Reply