A-Cold-Wall * X Converse Aeon Active CX landar snart

A-Cold-Wall * är definitivt ingen komplett främling när det gäller converse samarbeten, men den senaste A-Cold-Wallen * X Converse Aeon Aktiv CX är verkligen något annat. Medan Samuel Ross ‘Last All Star Job satte en stor tonvikt på robust, utilitaristiska utseende, är hans kommande en estetisk som påverkas av rymdålders futurism – liksom vi tar vårt allra första look än!

Anländer till två färgbanor inklusive “svart” såväl som “kricka”, är den övre utformad från ett lätt stickat material såväl som består av ett antal dekonstruerade paneler. En stor häl samt tunga fliken erbjuder en techwear-vibe, medan den laceless look ger skon en jämn och sömlös estetik.

Flera ACW-logotyper kan upptäckas på framsidan och baksidan av mellansula. Tala om vilka systemet verkar vara tillverkat av Nike-slipgummi, vilket inte skulle vara det oväntade tänkandet om Swooshs egna konverserade. Detta är sedan slutfört med en halvtranscent yttersula som fortsätter avantgarde stil.

Inte mycket annat förstås om A-Cold-Wall * X Converse Aeon Active CX just nu, men med så många par som dyker upp förväntar vi oss att introducera datumet att officiellt verifieras snart. Låt oss förstå vad du tror på den nyutvecklade silhuetten, såväl som i tillhörande nyheter, är en Stüssy X Converse Chuck 70 enligt uppgiften!

Bild genom Ibn Jasper
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply