Drake retar en till fots look på Nocta X Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin”

Det är ingen hemlighet vid nu att Drake planerar att släppa en signatur sneaker med Nike, som tillbaka i januari, stjärna var spotted rocking a Aldrig tidigare sett par varmt steg luft terras. Den helt nya silhuetten är tillbaka igen, även om den här gången vi ser dem i en vild snakeskin colourway!

Mycket som tidigare har Drake läckt paret själv via Instagram och har säkert orsakat en rörelse bland de i sneakercirklarna. Silhuetten drar tydligt inspiration från Vintage Nike Designs över Air Max-familjen och vi gräver absolut hur de ser.

Bild Via Drakenocta x Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin”

Int’l frakt

Se mer

Överdelarna är helt däckade ut i ett snakeskin-utseende, som påminner om den högsta X Nike Air Max 98 från tillbaka i 2016. En broderad mini-swoosh-logotyp placeras precis under ett lågt laceringssystem, medan detta är bekvämt placerat på toppen av en vit mellansula. Ett gummi yttersula fullbordar utseendet, som kompletterar överdelarna perfekt.

Om du är så angelägen som vi är på den kommande Nocta X Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin” måste du hålla fast lite längre än, som vi inte har några längre frigöringsdetaljer på paret. Var noga med att hålla den låst i den enda leverantören för alla de senaste nyheterna och uppdateringarna om droppen och medan du är här kolla in den obesegrade X McLaren X Nike Dunk Low som bara har presenterats!

Bild Via Drakenocta x Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply