Nike Dunk High “Michigan” återvänder senare i år

Medan den här säsongen har handlat om Dunk Low, ser det ut som Nike kommer att ge den höga varianten en kärlek senare i år genom att återuppliva den legendariska Nike Dunk High “Michigan”. Ursprungligen släpptes tillbaka 2016 som en del av “College Colors -programmet”, här är allt vi vet hittills.

Målad i ett “Midnight Navy” och “Varsity Maize” färgschema, som den off-white X Nike Dunk Low “University Gold” från förra året, är “Michigan” utformad från paneler av premiumläder och håller så nära till OG -formen som möjligt.

Bild genom Nike
En märkesetikett sys på tungan, medan den legendariska Nike Swoosh glider över sidorna och sträcker sig hela vägen runt hälen innan du skjuter ner mot medialerna. För att runda allt sätter en klassisk vit mellansula under och slutför designen.

Nike Dunk High “Michigan” förväntas sjunka den 26 september betraktas Nike Dunk High “Michigan”. Se till att du håller den låst på den enda leverantören för mycket mer nyheter när den utvecklas, och i relaterade nyheter, släpper Slam Jam X Nike Dunk High SP senare i år!

Bild genom Nike

Leave a Reply