Sneaker -politiken byter upp Nike Air Jordan 1 med hits av rosa

Jumpman har kommit samman med Louisiana Sneaker avtryck Sneaker Politics för att producera en av de renaste AJ1: erna 2019. Sneaker Politics X Nike Air Jordan 1 kommer att släppa släpper Som en del av SP: s blockfirande såväl som det kommer definitivt att vara den primära händelsen.

Med en jordnära färgkombination över den övre, sportar denna samarbetsinsats en beige mocka överdel med ett vitt nät som används på tungan. Detta sitter sedan ovanpå en gummi -mellansula med vita Jordan -varumärken sydd i hälbänken. Det som gör att denna sneaker verkligen skiljer sig åt är de livliga rosa träffarna.

Det här livliga tillägget finns på sulan såväl som snören. Avrundade med en svart strumpfoder samt sneakerpolitik ‘P’ syddes i hälen för att binda ihop detta partnerskap perfekt.

Dessa creps släpper vid Sneaker Politics blockfirande den 10 maj, kommer dessa creps att begränsas till bara 504 par, så förvänta dig inte att de kommer att göra dem till Europa när som helst snart. Håll den låst till den enda leverantören för alla de allra bästa nyheterna och utsläpp från sneakersamhället.

Leave a Reply