Fira Pride Month med Adidas ‘Love Unites’ Collection

Celebrate Pride Month med den helt nya adidas ‘Love Unites’ -kollektionen. Bestående av ett stort utbud av regnbågstema silhuetter såväl som tillhörande kläder, om du ska visa dina riktiga färger, varför inte göra det i stil?

Ultra förbättras 19, Ozweego, The Continental 80, The Temper Run och Adilette har alla Ultra Clean White Bases med Gilbert Bakers berömda Rainbow Flag -motiv som gör ett utseende hela tiden. För att lägga till detta, för att matcha sneakers, har Adidas avslöjat en mängd djärva träningsdräkter, skjortor och shorts, alla emblazonerade med tematiska gradientlogotyper.

“Vi tror genom sport, vi har makten att förändra liv,” förklarade adidas chef för mångfald & Inkludering, sa Emmy Negrin i ett uttalande. ”Verklig, positiv förändring är möjlig när du utnyttjar sportens inflytande. Det är på oss alla att hjälpa till att skapa en värld där alla känner sig säkra och kan dyka upp som sina autentiska, oapologetiska jag. Vi ser dig och vi firar dig under Pride -månaden och varje dag hela året. ”

Adidas ‘Love Unites’ samling kommer att sjunka den 31 maj både i butiken och hos utvalda aktieägare. Låt oss vilken måste du polis, och medan du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Leave a Reply