En sniktitt på Adidas Ultra ökar 2021

När vi kan komma närmare och närmare slutet av året ser det ut som att de tre ränderna redan tänker på framtiden för sin flaggskepp med Adidas Ultra ökar 2021. Den senaste och största UB att sjunka eftersom 1.0, den behåller samma eleganta linjer som OG men med en futuristisk stil som säkert kommer att vända huvudet.

Bild genom US_11
Ub21 avslöjades av japansk sneaker insider US_11 och har en strumpliknande primeknit övre som har en slående likhet med yeezy ökning 380. Sett här i tre distinkta färgscheman, har midfotburen fått en halvtranslucent finish, medan grooves längs med Tåboxen håller saker strömlinjeformade.

På baksidan hittar du en hälkopp som har förenklats med helt ny ultra höjning av varumärke, och avrundning av det hela är en adidas ökning mellansula som är chunkier än någonsin. Detta är sedan fodrad med en kontinental gummikall för fjädrande dragkraft med varje steg, slutför designen.

Bild genom US_11
Även om inte mycket annat är känt om Adidas Ultra ökar 2021 just nu, vet vi för ett faktum att de kommer att träffa hyllor mot slutet av året. Låt oss veta vad du tycker om den här nya designen, och i relaterade nyheter är en annan Bape X Adidas Superstar Collab i verken!

Bild genom US_11

Leave a Reply