Nike Air Max 2090 “retro futurism” -paket påverkas av futuristisk konst

Det finns ingen förnekande att Nike Air Max 2090 har kommit in i 2020 med ett stort slag! Denna helt nya silhuett av Swoosh-varumärket har vände huvuden sedan det debuterade tidigare i år. Med hjälp av stilaspekter från traditionella löpare, slutar den här sneaker som en nödvändig i våra rotationer. Nu är Nike Air Max 2090 “retro futurism” -paketet att minska såväl som det som ett paket det är.

Bild via Nike
Ritning motivation från framtida transportsätt, förutom retro-futuristisk konst, dessa 3 färger är alla uber rena medan de erbjuder pops av färg. Med hjälp av färgerna för att berätta en historia, de vita / gröna paret nickar för att ta bort himlen, medan apelsin / lila liknar en ökenplats samt packen är avrundad med en rosa / orange färgämne som framkallar koncept av stadsljus.

Med en TPE-mantel över det övre, erbjuder detta genomskinliga material bäraren en extra aspekt av anpassning, bara se till att du använder ett fantastiskt par strumpor när du rockar dessa. Slated att introducera den 7 maj, kommer Nike Air Max 2090 “retro futurism” -paket att tänka på som några av de allra bästa Grs 2020. Håll det låst till den enda leverantören för alla de allra bästa nyheterna och utgåvorna från Sneakergemenskapen.

Bild via Nike

Leave a Reply