Air Jordan 4 “där de vilda sakerna är” har oss att känna nostalgiska

AJ4 är bara en av de legendariska silhuetter som kan ta inspiration från bokstavligen var som helst, och samma kan säkert sägas om Air Jordan 4 ” Där de vilda sakerna är”. En hyllning till bildboken från 1963 av den amerikanska författaren och illustratören Maurice Sendak, många av oss läser denna bit av litteratur eller till och med gillade filmanpassningarna som barn, så just denna färgväg får oss att känna mig extra nostalgisk.

Inspirerad av monster i boken har Air Jordan 4 en intressant användning av material med premium slät läder som grabbar sidoväggarna och toeboxen och ett päls tyg som pryder vristen, sockliner och tunga. Jordnära bruna accenter tar sig hela tiden för en pop av kontrast, medan livliga nyanser av blå, gröna, rosa och röda utgör snörningssystemet.

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Nere nedan hittar du en skarp vit Nike Air-mellansula som är lika bekväm som den blir, och detta är sedan fodrat med en hälsosam dos gummgummi och avrundar det WTWTA-påverkade paret.

En sneaker som först ryktades hela vägen tillbaka i april, där de vilda sakerna är X Nike Air Jordan 4 GS kommer bara att vara tillgänglig i barnstorlekar, men se till att du håller den låst vid den enda leverantören om de bestämmer sig för att släppa vuxen storlek! Låt oss veta vad du tycker om denna specialutgåva, och medan du är här kan du lika gärna titta på Air Jordan 4 “Shimmer”!

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply