Nike SB Air Jordan 1 Low “Desert Ore” har en tår bort övre

The Tear Away Upper måste vara en av de mest framstående sneaker -mönstren 2019. Från koagel till fredsminuson har varje större utgåva i år måste vara Fick det pågår, liksom det verkar som om det inte stoppar när som helst när Nike SB Air Jordan 1 Low “Desert Ore” just har blivit oöppnad – ordspel avsedd.

“Upptäckt på fötterna på Eric Koston tidigare förra månaden påverkas” Desert Ore “av Lance Mountain och är målad i en ren beige färgpalett. Naturligtvis, när tiden går, kan duvas övre varelser för att riva bort, visa upp en blå såväl som svart bas på idealet såväl som vänstersko.

Bild med hjälp av sneakersnstuff
Misjaktade stilfunktioner gör sneakeren till och med mycket mer intressant, med en kontrasterande sockliner samt tungtaggar. Du kommer på samma sätt att upptäcka olika nyanser som ger yttersula i varje sko och slutföra designen.

Om du vill att Nike SB Air Jordan 1 Low “Desert Ore” i din personliga samling kommer den att minska den 6 december på Select Merchants globalt. En av de mest populära GR: erna under hela året, se till att du håller den låst hos den enda leverantören såväl som vi låter dig förstå så snart mycket mer frisläppsinformation kommer in! Skulle du polisen dessa? Låt oss förstå vad du tänker!

Bild med hjälp av sneakersnstuff

Leave a Reply