Teddy Santis avslöjar New Balance 990 “Made in USA” -serien

Teddy Santis, grundaren av NY-baserade livsstils- och skormärke Aimé Leon Dore, har blivit en samlingspunkt för New Balance, och därmed utser honom som den kreativa direktören för sin “Made in USA” -linje förra året. Idag har Santis levererat spännande nyheter till sina fans: en glimt av sin nya balans 990 “Made in USA” -samling.

990 silhuetten har stigit i popularitet under de senaste två åren genom eftertraktade samarbeten, så vi tvivlar inte på att denna ensemble av Santis kommer att markera ett ikoniskt ögonblick i etikettens historia.

Bildvy nybalans
Även om det inte finns någon tydlig bild av de exakta färgvägarna, kan vi se tre versioner av 990 som ingår i 16-Shoe-paketet: New Balance 990V1, 990V2 och 990V3. Naturligtvis förväntar dig att alla par kommer med modellens traditionella premiumkonstruktion av andningsbara nät och mocka accenter, samt klassiska nya balansvarumärkesdetaljer och Abzorb/Encap -dämpningsverktyg.

Vill du lägga till minst ett par från Teddy Santis ‘New Balance 990 “Made in Us” -samling när den sjunker i vår? Håll dig inlåst här på den enda leverantören för att bli meddelad om de senaste nya saldot. I relaterade nyheter, tillfredsställa din sockerrush med den nya balansen 2002r “Sweet Caramel”.

Bildvy nybalans

Leave a Reply