Nike Air Max 90 “Volt” är nu bara 68 £ på Nike UK!

Söker du efter en stor sneaker för att börja den nya månaden? Då är Nike Air Max 90 “Volt” just för dig! Utvecklad av den legendariska Tinker Hatfield tillbaka 1990 gjordes denna specialutgåva färgväg för att fira modellens enorma 30 -årsjubileum, liksom det är nu bara 68 £ direkt från Nike UK!

En sammankoppling av nät, läder och mocka -system på den övre, medan stänk av grå såväl som “volt” -funktion genom en enkel men slående utseende som säkert kommer att vända huvudet. Gummierade aspekter dyker upp längs ögarna såväl som hälen för den signaturen AM90 -estetik som vi alla förstår såväl som kärlek, medan en Nike Swoosh glider över såväl i sidor som mediala sidopaneler.

£ 114,00 £ 68,00int’l frakt

Köp nu

En vansinnigt bekväm luftmittsula sätter sig nedan, medan anatomisk båge stöder också dyker upp tillsammans med den för extra stabilitet med varje steg. Allt detta är inrymt i en specialutgåva, som slutför Air Max 90 -designen.

Tillgänglig nu från Nike UK, du vill verkligen inte missa Nike Air Max 90 “Volt” till bara 68 £, så se till att du får din storlek nu medan den fortfarande sitter! Låt oss förstå om du hanterade till polisen, liksom när du är här, här är 15 Flash ger med så mycket som 50% rabatt på Nike!

£ 114,00 £ 68,00int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply