Den nya Nike ACG Air Terra Antarktik boot är äventyrsklar

gjorda för även den kallaste vinterdagarna är Nike ACG Air Terra Antarktik-boot hållbar nog för även de mest extrema av väderstyperna, men snyggt nog att stjäla showen kommer helgen. Tillverkad av branschledande tyger med exklusiva tekniker, är det här paret perfekt för varje avid äventyrare.

Med en övre tillverkad av vattenavvisande ripstop och fodrad med GORE-TEX för att förbättra hållbarhet och värme, passar Midfoot Sockliner som en handske och kommer komplett med konturen av Nike’s världsberömda Swoosh-logotyp. Rope Laces-lacer ger säkerhet och var och en hålls av ett ACG-märkesanker för att säkerställa att de stannar fast på plats. Mörk turkosfärgning finns på fotleden och en flik på häl och tunga läggs till för att göra dem lätt att komma på och av.

Bild via 43einhalb
En tillförlitlig yttersula tillsätts och den texturerade finishen betyder att det kommer att ploga enkelt genom allt från lera till snö och fortfarande hålla fötterna torra och varma. Responsiv komfort kommer tack vare den inbyggda luftzoomenheten och hela silhuetten är snyggt avrundad med extra Nike-logotyp som beskriver till tån.

Ett av märkets mest hållbara, mycket tekniska sneakers hittills kommer dessa ACG-stövlar att se dig genom även de tuffaste utmaningarna!

På grund av droppe den 26 januari ställer du in dina larm och gör dig redo att cop Nike ACG Air Terra Antarktik boot – sedan börja planera din nästa tur. Låt oss veta vad du tycker, och håll det låst på den enda leverantören för de hetaste sneakernyheterna och utgåvorna!

Bild via 43einhalb

Leave a Reply