Yeezy 700 “ljusblå” blir avslöjad

Du vet hur det gamla talesättet säger: en annan dag, en annan yeezy. Efter att ha fått en första titt på “kyaniten” i slutet av förra månaden har Yeezy 700 “ljusblå” nu avslöjats i all sin härlighet. Till skillnad från alla 700 som vi har sett tidigare, avlägsnar det helt från de typiska dämpade tonerna till förmån för en djärv och brash -palett som vi definitivt kan uppskatta.

Den “ljusblå” avslöjades av Kanye West tidigare i år, är som två Yeezys mosade upp i en. Den övre halvan är målad i en slående blå nyans med en streck av mörk turkos längs tålådan precis som “våglöparen” från 2017. Detta är då ännu mer kontrasterat med ljusblå accenter längs snören och sidopanelerna.

När du går ner nedan presenteras du med en distinkt mellansula i mandarin som har en ADIDAS -enhet i full längd inom. Detta är sedan fodrat med en svart gummi yttersula, slutför designen.

Även om inte mycket annat är känt om Adidas Yeezy 700 “ljusblå” just nu i tid, förväntas de sjunka inom början av 2021! Låt oss veta vad du tycker om den här galna färgvägen, och i relaterade nyheter får Yeezy 500 “Utility Black” ett bekräftat återställningsdatum!

Bild genom Kanye West

Leave a Reply