Palace kopplar ihop med Juergen Teller för en fotografibaserad kapselkollektion

Efter att ha avslöjat att de går samman med Vans för första gången någonsin förra veckan är Palace tillbaka med ännu en kollaps av enorma proportioner! Det Londonbaserade varumärket kommer att koppla ihop med den berömda tyska konst- och modefotografen Juergen Teller för en kapsel med arkivfoton av hans arbete.

Även om detta är det första officiella samarbetet mellan de två partierna, är duon inte främling för att arbeta med varandra. Palace och Juergen har tidigare arbetat tillsammans och sköt sina skridsko- och lookbook -kampanjer i London, Palm Springs, Neapel, Tokyo och Kentucky.

Bild via Juergen Teller X Palace
Själva samlingen sträcker sig över ett urval av hoodies, t-shirts, en klänningskjorta, en tygväska och på riktigt palatsmode, en samling skateboarddäck. Varje bit har en arkivbild från Juergen karriär inklusive den kontroversiella frysta döda hunden i fackbilden och ett självporträtt med titeln “Fußball ist Unser Leben, Bubenreuth” eller “Fotboll är vårt liv”. De mer lekfulla designen har en groda som satt på en bunt med plattor såväl som en våt hund bland en uppsättning blommor.

Bild via Juergen Teller X Palace
Hela samlingen kommer att sjunka den 9 juli på Palace’s Webstore och detaljhandelsplatser. I andra nyheter, ta med fotboll hem med denna Martine Rose X Nike England Jersey.

Bild via Juergen Teller X Palace

Leave a Reply