Fler frisläppningsinformation läcker för Yeezy 451!

Det är galen att tro att Yeezy 451 var mycket första avslöjad i april förra året. Till skillnad från någon typ av Kanye -sko som vi har sett tidigare, eller någon typ av sneaker för den delen, verkar det faktiskt som något direkt från Ridley Scotts science fiction skräck, Alien. Nu, precis ett år senare, har mycket mer utgivningsinformation läckt ut för den varmt förväntade sneakeren, liksom vi är bortom hyped!

Enligt Instagram Individual @charlescharlyc kommer 451 att vara den första någonsin Yeezy-skon som inte fungerar en ökning eller adipren mellansula. Istället använder det ett ultra tjockt skumsystem som sträcker sig in i den stickade övre mot vristregionen som en brinnande låga. Dessutom, enligt hans Photoshop -rendering, kan 451 potentiellt minska i exakt samma kartong som vi har älskat, med stora “451”; bokstäver på toppen.

När det gäller ett släppdatum anger @charlescharlyc att adidas Yeezy 451 kommer att minska någon gång i slutet av 2019. Låt oss förstå om du tar tag i ett par, och medan du är här, se till att titta på adidas ‘full sneaker sortiment!

Bilder via Charles Charlyc

Leave a Reply