Gore-Tex anländer till Adidas Originals LXCon ‘Triple Black’

För några dagar sedan avslöjade Adidas Originals LXCON ‘Triple White’, liksom idag, de kommer till andra sidan färgspektrumet Med LXCON ‘trippel svart’ som har infunderats med gore-tex!

En av de stealthiest creps där ute, “trippelsvart” doppas i en helt svart färgväg samt klädd i ett stretchigt nät. Baserat på 90 -talets sneaker med samma namn, sitter denna moderna omarbetning ovanpå en full längd adipren mellansula -samma enhet som ses på Yeezy 500. När det gäller varumärke går en vit rand över tungan med mångfärgad gore -tex varumärke, Medan deras logotyp visas ännu en gång på tåboxen och påminner dig om att dessa inte bara är någon typ av gamla LXCons.

Nu, om du funderar på att samla, går det allt nedåt härifrån. Den helt nya Gore-Tex infunderade adidas Originals LXCON ‘Triple Black’ kommer att vara en vänner såväl som hushållsexklusivt, med en icke-Gore-Tex-version som träffar hyllor senare i år. Låt oss veta vad du tycker om den här chunky crep och se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Leave a Reply