Nike “Valentine’s Day” -paket 2021 släpper den här veckan!

Som är i luften den här säsongen när Nike avslöjar deras “Valentine’s Day” -paket för 2021. Släppande i två steg är samlingen det bästa paret för alla typer av par, liksom här är vad du kräver att du kräver att känna till!

Sparkar allt är två par flygvapen 1s. Den allra första, förstås som “kärlek till alla”, fungerar på en skarp vit läderbas med geléliknande bokstäver fyllda i sidorna såväl som mediala sidosvooser i pastellrosa. Den andra, “Valentine’s Day”, är mycket mer nedspelad i jämförelse, med ett enda rött hjärta längs hälen som är dekorerad med en subtil swoosh i mitten. Detta är detaljerat med en ljusgrå färg för extra djup.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Några dagar senare kommer Sneakerheads att behandlas på både en flygvapen 1 såväl som en Air Max 90. Båda är utformade från ett ultra premiumläder såväl som mockabyggnad samt målade i en ganska rosa såväl som vit palett. Naturligtvis kan du inte prata om någon av dessa sneakers utan att nämna det trickmeddelandet som är dolt i tungan – påminner dig om de underbara gamla dagar när du använde för att skicka anteckningar till din ungdoms älskling.

De allra två första paren av Nike “Valentine’s Day” -paket 2021 kommer att introducera den 4 februari, medan de andra två kommer att minska två dagar senare den 6 februari. Låt oss förstå vilket par du faller in som mest, liksom i tillhörande nyheter, Nike Air Force 1 “Popcorn” är det närmaste du kommer att gå på bio!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply